One Two Trio

Flexibel met vele muziekstijlen

One Two Trio speelt van easypop, swing, disco, tot feest! Ter plekke passen ze dit aan naar behoefte van het publiek waardoor er voor ieder een heerlijke sfeertje ontstaat!

Met ‘De Hussel’ gooien ze de afgelopen jaren hoge ogen bij o.a. ‘Evers Staat Op’ Radio 538, Q-music en Veronica. Een uniek concept waarbij de tekst van ’n liedje gezongen wordt op de melodie van ’n ander liedje en het publiek beide nummers gaat ontrafelen! Interactie en sfeer en het geeft duidelijk hun kwaliteiten en vele muziekstijlen weer!

Het publiek leerde hun eind jaren ’90 al eerder kennen. Toen echter met hun ‘feesthits’ (een van muziekstijlen) als o.a. ‘Juffr. Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters/ Teringtubbies’. Klassiekers die nog steeds overal voor een feestje zorgen!

One Two Trio op Radio en Tv

Misschien ken je ze van hun vele radio en of t.v. optredens of van de live shows in het land. Of je kent ze van de eigen hits of van hun legendarische ‘De Hussel’ bij ‘Evers Staat Op’ Radio 538 en Radio Veronica. Wellicht heb je ze wel eens gezien met hun Kindershow.. ( zie kindershow)

One Two Trio (Semi) Akoestisch

Ideaal bij events waarbij er beperkingen zijn t.a.v. ruimte, volume, etc. Of als het sfeertje er gewoon om vraagt…

Plug&Play

One Two Trio gebruikt het Plug&Play systeem. Hierdoor kunnen ze snel op en af bouwen en zonder soundcheck het optreden beginnen!

Ter impressie deze filmpjes:

Zoek je iets heel anders? Kijk eens naar Mister VinylFreek van Daal/Energizer, De Hussel of De One Two Trio Kindershow .