One Two Trio

One Two Trio heeft verschillende shows en kan alle kanten op:  ‘Feesthits’ – ‘lekker swingen’ – ‘De Husselshow’ – ‘De Kindershow’. Met meezingers tot swingende pop. Van vette rock tot relaxte achtergrondmuziek en disco classics. Het kan akoestisch klein maar ook bombastisch groots. De shows zijn geschikt voor kinderen, jongeren, volwassenen maar ook juist voor allemaal samen. Alles in mogelijk bij dit unieke trio met vele gezichten!

De ultieme feestband die eind jaren ’90 doorbrak met gimmick hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’ is tegenwoordig een gevestigde kwaliteitsnaam en neemt dan ook een apart plekje in binnen de muziek- en entertainmentwereld. Live gespeeld en gezongen topentertainment met humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ‘de vierde man’ en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Misschien ken je ze wel van hun vele hits, waarvan er twee de top 10 bereikten, of als huisband van radio-dj’s Edwin Evers en Giel Beelen. Wellicht heb je ze ooit gezien bij ‘de Club van Sinterklaas’ live shows of je kent ze van het legendarische radiospel De Hussel bij ‘Evers Staat Op’ ,Radio 538 en Veronica Inside-radio. Maar laat je vooral verrassen door waar je ze nog niet van kent!

Check ook www.onetwotrio.nl. Freek van Daal Producties verzorgt het management en boekingen van deze unieke band.

Ter impressie onderstaande filmpjes: