One Two Trio

ONE TWO TRIO (100% live!)

One Two Trio heeft verschillende shows en kan alle kanten op: van ‘Feesthits’ tot ‘lekker swingen’ en van hun ‘Husselshow’ tot de ‘Kindershow’. Met meezingers, swingende pop, vette rock maar ook relaxte achtergrondmuziek en disco classics. Akoestisch klein of bombastisch groots. Hun shows zijn geschikt voor kinderen, jongeren, volwassenen maar ook voor allemaal samen. Alles in mogelijk bij dit unieke trio!

De ultieme feestband die eind jaren ’90 doorbrak met gimmick hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’ is tegenwoordig een gevestigde kwaliteitsnaam met vele gezichten. Dit trio neemt dan ook een apart plekje in binnen de muziek- en entertainmentwereld. Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ‘de vierde man’ en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Misschien ken je ze wel van hun vele hits waarvan er twee de top 10 bereikten, als de huisband van radio-dj’s Edwin Evers en Geel Beelen. Of van de ‘Club van Sinterklaas’ live shows. Je kunt ze ook kennen van het legendarische radio spel De Hussel bij ‘Evers Staat Op’ (Radio 538) en Veronica Inside-radio. Maar… laat je vooral verrassen door waar je ze nog niet van kent!

Check eventueel www.onetwotrio.nl. Freek van Daal Producties verzorgt het management en boekingen van deze unieke band.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 of mail: info@freekvandaalproducties.nl