Relaxte achtergrondmuziekjes

Zanger-gitarist Freek van Daal brengt met dit concept relaxte achtergrondmuziekjes die niet in de weg zitten maar die je mist als ze er niet zijn! Iedereen kan lekker blijven kletsen terwijl er op de achtergrond heerlijke deuntjes als een soort ‘prettig aanwezig behangetje’ hoorbaar zijn. Het veelal Engelstalige repertoire is zeer breed en wordt in lounge-stijl gepeeld.

Door gebruik te maken van een kleine accuversterker (of stekkerloos te spelen) kan hij ieder gewenst plekje innemen en het volume daarbij ook steeds tot een ideaal niveau aanpassen zodat de achtergrondmuziek ook daadwerkelijk op de achtergrond blijft.

Eventueel te boeken in combinatie met De Hussel, unieke muzikale breinbrekers. Dit muzikale spel ken je wellicht van het radioprogramma van Edwin Evers ‘Evers Staat Op’ (Radio 538). Freek initieerde dit concept hier jaren geleden met zijn band One Two Trio, en maakte het spel tot een vast onderdeel van deze legendarische radioshow. Hij zingt de tekst van het ene liedje op de melodie van een ander liedje en het is aan het publiek om beide nummers te ontrafelen! Altijd een hilarisch en verbindend moment waarbij uit volle borst meegezongen wordt. Soms ook te zien bij de tv-programma’s ‘Ik hou van Holland’ en ‘the Big Music Quiz’. Maar de wijze waarop Freek van Daal dit invult, is en blijft werkelijk uniek. Interactie en gezelligheid gegarandeerd!

Ook mogelijk door Freek van Daal:

  • als singer-songwriter vertolkt hij prachtige breekbare luisterliedjes bij speciale gelegenheden zoals een huwelijksceremonie of een afscheid. Deze ‘melancholiedjes’ zijn in overleg samen te stellen. Zo’n unieke muzikale omlijsting maakt speciale momenten extra bijzonder! Mogelijk op iedere gewenste locatie.
  • als Energizer verzorgt Freek van Daal een stevige muzikale oppepper! Zie ook ‘Freek van Daal als Energizer
  • de reguliere solo-uitvoering kan op verzoek worden uitgebreid naar duo of trio. Gitaar/zang wordt dan aangevuld met een percussionist en/of een basgitarist.
  • laat een exclusief nummer schrijven en uitvoeren door Freek van Daal – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering. Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 of mail: info@freekvandaalproducties.nl

Hieronder vindt u een impressie – en er is nog veel meer mogelijk!

mm-tuinfeestje                 foto-mm-vlot

Relaxt achtergrondmuziekje

Relaxt achtergrondmuziekje

Achtergrondmuziekjes afgewisseld met een proost!

Impressie van ‘De Hussel’ (kijk voor meer bij ‘Freek van Daal met ‘De Hussel’