Freek van Daal

De Hussel: echt samen een feestje maken

Unieke muzikale breinbrekers die garant staan voor interactie, verbinding en gezelligheid. Echt samen een feestje maken! In verschillende uitvoeringen mogelijk! Misschien heb je De Hussel wel eens gehoord bij het radioprogramma van Edwin Evers: ‘Evers Staat Op’ (Radio 538). Freek van Daal initieerde dit concept hier jaren geleden in banduitvoering One Two Trio en maakte het spel tot een succesvol vast onderdeel van deze legendarische radioshow. Hij zingt de tekst van het ene liedje op de melodie van een ander liedje en het is aan het publiek om beide nummers te ontrafelen! Altijd een hilarisch en verbindend moment waarbij uit volle borst meegezongen gaat worden. Tegenwoordig ook te zien bij de tv-programma’s ‘Ik hou van Holland’ en ‘the Big Music Quiz’. Maar de wijze waarop Freek van Daal dit invult, is en blijft werkelijk uniek.  Natuurlijk kan er geraden worden door het hele gezelschap, maar het kan ook per groepje, per team of per iedere andere denkbare ‘eenheid’. Erg leuk is het ook om in deze Corona-tijd waarbij er vaak events zijn met een tafel indeling, per tafel de beide nummers te ontrafelen! Dolle pret…

Energizer: voor al uw zakelijke events 

Dé muzikale oppepper tijdens uw (zakelijke) event. Ideaal om deelnemers aan bijvoorbeeld bedrijfsdagen, teamdagen, symposia of presentaties in een kort tijdsbestek flink wakker te schudden en actief te krijgen! Even anders met elkaar omgaan, veel lachen en vooral meezingen: dat geeft energie, verbinding en gezelligheid! Wordt vaak ingezet bij de opening, na een pauze of bij de finale van een event.

Relaxte achtergrondmuziekjes

Freek van Daal verzorgt met gitaar en zang heerlijk relaxte achtergrondmuziekjes die niet in de weg zitten maar die je mist als ze er niet zijn! Iedereen kan lekker blijven kletsen terwijl er op de achtergrond heerlijke deuntjes als een soort ‘prettig aanwezig behangetje’ hoorbaar zijn. Het veelal Engelstalige repertoire is zeer breed en wordt in lounge-stijl gepeeld. Door gebruik te maken van een kleine accuversterker (of stekkerloos te spelen) kan hij ieder gewenst plekje innemen en het volume daarbij ook steeds tot een ideaal niveau aanpassen zodat de achtergrondmuziek ook daadwerkelijk op de achtergrond blijft.

Persoonlijke liedjes bij huwelijk

Huwelijksceremonie: Freek van Daal brengt live, met gitaar en zang, mooie luisterliedjes, in overleg uitgezocht en op maat gemaakt. Maar ook een geheel eigen persoonlijk liedje behoort tot de mogelijkheden! Freek van Daal kan bovendien tevens tijdens de ceremonie de woorden van de BABS muzikaal omlijsten waardoor de ceremonie echt een beleving wordt! Receptie en diner: Freek van Daal kan hierbij heerlijke relaxte achtergrondmuziekjes verzorgen die niet in de weg zitten maar die je wel mist als ze er niet zijn.  Het feest: hier is ‘De Hussel’  ideaal om bij de opening van het feest of bij de overgang van het rustige gedeelte naar het echte feest te zorgen voor een geweldige verrassing. Door de interactie en verbinding die er ontstaat tussen alle gasten is het dan al direct gezellig en is iedereen echt startklaar voor het vervolg door band of DJ!

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 of mail: info@freekvandaalproducties.nl

Hieronder vindt u een impressie – en er is nog veel meer mogelijk!

Relaxt achtergrondmuziekje

Relaxt achtergrondmuziekje

Relaxt achtergrondmuziekje afgewisseld met een proost!

De Hussel

De Hussel met gasten aan tafel

Energizer optreden. (algemeen geluid)

Hussel bij tuinfeestje.

Brabantse Hussel..