Freek van Daal

Freek van Daal brengt voor iedere gewenste sfeer het juiste repertoire! Deze zanger/gitarist o.a bekend van de feestband One Two Trio neemt je geheel live, slechts met gitaar en zang, mee in een onvergetelijk ‘feelgood moment’. Dit doet hij op een unieke wijze: zo kiest hij b.v. samen met het publiek steeds het juiste repertoire en zorgt hij met zijn unieke concept  ‘De Hussel’ voor een geweldige interactie! 

Samen het moment maken en beleven! Zijn repertoire is erg breed dus hij kan echt alle kanten op: van relaxte achtergrondmuziek die ‘niet in de weg zit maar je mist als die er niet is’ tot ‘echt samen een feestje maken’! Luisterliedjes, popliedjes, gouwe ouwe en heerlijke meezingers. Nederlands en Engelstalig, alles kan!

Zijn muzikale spelconcept ‘De Hussel’ ken je wellicht van en het radioprogramma van Edwin Evers; ‘Evers Staat Op’ (Radio 538). Hij initieerde dit muzikale breinbrekers concept hier jaren geleden, in band uitvoering met One Two Trio, en maakte het tot een succesvol vast onderdeel van deze legendarische radioshow. Hierbij zingt hij de tekst van een liedje op de melodie van een ander liedje. Het is dan aan het publiek om beide nummers te ontrafelen! Altijd een hilarisch en verbindend moment waarbij uit volle borst meegezongen gaat worden. Tegenwoordig ook te zien bij de t.v. programma’s ‘Ik hou van Holland’ en ‘the Big Music Quiz’. Echter de wijze waarop Freek van Daal dit invult is en blijft werkelijk uniek! Interactie en gezelligheid gegarandeerd!

 

Tevens mogelijk door Freek van Daal:

  • heerlijke achtergrondmuziek die niet in de weg zit – maar die je enorm mist als het er niet is. Geschikt voor receptie, diner etc. Door juiste keuze van repertoire en afstelling van het geluid blijft de achtergrondmuziek ook daadwerkelijk op de achtergrond…!
  • als ‘singer songwriter’ voor het vertolken van prachtige breekbare luisterliedjes bij speciale gelegenheden zoals b.v. een huwelijksceremonie of een afscheid. Deze ‘melancholiedjes’ zijn in overleg samen te stellen. Een unieke muzikale beleving die speciale momenten extra bijzonder maken! Mogelijk op ieder gewenste locatie.
  • Als Energizer, muzikale oppepper! zie ‘Freek van Daal als Energizer’
  • als duo of trio. Regulier ‘n solo uitvoering maar kan worden aangevuld met een percussionist en of een basgitarist.
  • om exclusief een nummer te laten schrijven en uitvoeren – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering. Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 / mail: info@freekvandaalproducties.nl

scroll naar beneden voor foto’s en filmpjes.

persfoto-uitsnede-bew  mm-tuinf-impr  mm-tuinfeestje                 foto-mm-vlot                                           

 

Freek van Daal, ‘Feelgood moment’

Freek van Daal,  ‘De Hussel’

Freek van Daal, after movie event ‘Feelgood moment’

 

Freek van Daal, ‘De Hussel’ 

Freek van Daal, ‘lekkere relaxte achtergrondmuziek’

Freek van Daal, ‘feelgood moment’ op tuinfeestje 

Freek van Daal, Brabants feestje