‘De Hussel’ door One Two Trio en Freek van Daal (solo) scoort! T.v. ster reclame ‘Ardoer Campings’ op repeat.

– De afgelopen vijf jaar was de band One Two Trio met ‘De Hussel‘ te gast bij ‘Edwin Evers’ (op radio 538) en ‘Veronica Inside’. Inmiddels is dit concept in een andere vorm ook te zien bij t.v shows als ‘Ik hou van Holland’ en ‘The bij music quiz’ echter de wijze waarop zowel One Two Trio als Freek van Daal (solo) dit invullen is en blijft volstrekt uniek! – FvdP op een breed front inzetbaar bij commercials:  Freek van Daal producties is niet alleen actief met het produceren van radio spots maar sinds kort ook met t.v. ster commercials. In nauwe samenwerking met ‘Van de Laar Van Efferen’ kwam onlangs een t.v.commercial van Ardoer Campings tot stand. (zie pagina radio&t.v commercials)