Veronica Inside-Radio en t.v ster commercial Ardoer Campings

One Two Trio naar Veronica Inside-radio. v.a Jan 2019 brengt One Two Trio een muzikale quiz vol met breinbrekers als vast onderdeel bij Veronica Inside-radio, de nu al spraakmakende nieuwe radioshow van Veronica! In dec 2018 is met het stoppen van Radio DJ Edwin Evers en tevens met zijn programma ‘Evers Staat Op’ bij radio 538 er een einde gekomen aan het legendarische muziekspel ‘De One Two Trio Hussel’ als onderdeel van deze ochtendshow.- FvdP op een breed front inzetbaar bij commercials:  Freek van Daal producties is niet alleen actief met het produceren van radio spots maar ook met t.v. ster commercials. In nauwe samenwerking met ‘Van de Laar Van Efferen’ kwam onlangs een t.v.commercial van Ardoer Campings tot stand. (zie pagina radio&t.v commercials)