De Hussel

 

De Hussel: unieke muzikale breinbrekers die garant staan voor interactie, verbinding en gezelligheid. Echt samen een feestje maken! In verschillende uitvoeringen mogelijk!

Misschien heb je De Hussel wel eens gehoord bij het radioprogramma van Edwin Evers: ‘Evers Staat Op’ (Radio 538). Freek van Daal initieerde dit concept hier jaren geleden met de band One Two Trio en maakte het spel tot een succesvol vast onderdeel van deze legendarische radioshow. Hij zingt de tekst van het ene liedje op de melodie van een ander liedje en het is aan het publiek om beide nummers te ontrafelen! Altijd een hilarisch en verbindend moment waarbij uit volle borst meegezongen gaat worden. Tegenwoordig ook te zien bij de tv-programma’s ‘Ik hou van Holland’ en ‘the Big Music Quiz’. Maar de wijze waarop Freek van Daal dit invult, is en blijft werkelijk uniek. Interactie en gezelligheid gegarandeerd!

De mogelijkheden met De Hussel zijn enorm; natuurlijk kan er geraden worden door het hele gezelschap, maar het kan ook per groepje, per team of in iedere andere denkbare vorm. Erg leuk is het ook om in deze Corona-tijd, waarbij er vaak events zijn met een tafel indeling,  b.v. per tafel de beide nummers te ontrafelen! Dolle pret…

Scroll naar beneden voor diverse filmpjes…