Bruiloft & Afscheid

HUWELIJK

  • Ceremonie: Freek van Daal brengt live, met gitaar en zang, prachtige luisterliedjes tijdens de huwelijksceremonie. In overleg worden de liedjes uitgezocht en op maat gemaakt. Ook een geheel eigen liedje met een speciale tekst behoort tot de mogelijkheden. Freek van Daal kan ook tijdens de ceremonie de woorden van de BABS muzikaal omlijsten waardoor de ceremonie echt een beleving wordt!
  • Receptie en diner: hierbij kan Freek van Daal heerlijke relaxte achtergrondmuziekjes verzorgen die niet in de weg zitten maar die je wel mist als ze er niet zijn.
  • Feest: ‘De Hussel’ van Freek van Daal is echt ideaal bij een opening van het feest of bij de overgang van het rustige gedeelte naar het echte feest. Door de interactie en verbinding die er ontstaat tussen alle gasten is het dan al direct gezellig en is iedereen echt startklaar voor het vervolg door band of DJ!

AFSCHEID

Tijdens een afscheid brengt Freek van Daal met zijn ‘melancholiedjes’ de gevoelens onder woorden waar ieder naar op zoek is. Woorden van troost en van hoop. Natuurlijk in goed overleg en op maat.

Hieronder ter impressie: