Concepts/Spots

SPECIALS | Bij een productpresentatie, een opening of finale van een event of bij de ‘kick off’ van een nieuw seizoen is beleving van levensbelang! Om de juiste beleving te pakken moet alles kloppen op het gebied van beeld, geluid, licht, speciale effecten, muziek en presentatie. Freek van Daal gaat met u in overleg en kiest samen met u voor het juiste plaatje zodat het werkelijk gaat leven!

CONCEPTEN | Freek van Daal Producties is sterk in het bedenken en het creëren van totaalconcepten met muziek als uitgangspunt. Door emotie en sfeer te vertalen naar muziek beleeft uw doelgroep uw product of dienst veel intenser. Resultaat: uw boodschap komt beter over en blijft langer actueel. Elk concept wordt exact op maat voor uw bedrijf gemaakt. Heeft u reeds een succesvol concept, dan is het mogelijk om hierbij eventueel aansluitende liedjes te schrijven. Desgewenst verzorgt Freek van Daal Producties ook de studio-opnames en leveren we een compleet eindproduct.

RADIO EN TV-COMMERCIALS | Ook voor de complete productie van een radio of tv-commercial bent u bij Freek van Daal Producties aan het juiste adres. Eventueel in samenwerking met vaste partners bedenken we de invulling, schrijven we de tekst, zoeken we de juiste stemmen en componeren we indien nodig exclusieve muziek. Ook de opnamen en aflevering kunnen we volledig verzorgen. Van A tot Z!

Scroll op deze pagina naar beneden voor voorbeelden van specials, radio en tv-commercials en concepten.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77

Special Event betreffende kick off van ‘Eijerkamp wonen’

Diverse radiospots

Liedjes op maat geschreven, inclusief totale productie (t.b.v. Dierenrijk)

picoliedjes                                                                     

Muziekconcepten van A tot Z verbonden aan product of bedrijf

Radioconcept De Hussel uitgevoerd op Radio 538 Evers Staat Op

TV-spot voor Ardoer Campings door FVDP i.s.m. Van de Laar van Efferen