Specials/concepts/rtv spots

SPECIALS: Bij een productpresentatie, een opening of finale van een event of bij een ‘kick off’ van een nieuw seizoen is beleving van levensbelang! Om de juiste beleving te pakken moet alles kloppen op het gebied van beeld, geluid, licht, speciale effecten, muziek en presentatie. Ik ga met U in overleg en we kiezen samen voor het juiste plaatje zodat het werkelijk gaat leven!

CONCEPTEN: Freek van Daal Producties is sterk in het bedenken en het creëren van totaalconcepten met muziek als uitgangspunt. Door emotie en sfeer te vertalen naar muziek beleeft uw doelgroep uw product of dienst veel intenser. Resultaat: uw boodschap komt beter over en blijft langer actueel. Elk concept wordt exact op maat voor uw bedrijf gemaakt. Heeft u reeds een succesvol concept, dan kan ik hierbij eventueel aansluitende liedjes schrijven. Desgewenst verzorg ik ook de studio-opname en leveren een compleet eindproduct.

RADIO EN T.V. COMMERCIALS: Ook voor een complete productie van een radio of t.v. commercial bent u bij Freek van Daal Producties aan het juiste adres. Eventueel in samenwerking met vaste partners bedenk, schrijf, zoek ik de juiste stemmen en componeer eventueel exclusieve muziek.  Ook de opnamen en aflevering kan ik volledig verzorgen. Van A tot Z!

Scroll op deze pagina naar beneden voor voorbeelden Specials, radio en t.v. commercials en concepten.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77

 

Special Event betreffende ‘Kick Off’ van ‘Eijerkamp wonen’

 

Radio spots: diverse

 

Liedjes op maat geschreven inclusief totale productie: (t.b.v. Dierenrijk)

 

picoliedjes                                                                     

muziek concepten van A tot Z verbonden aan product of bedrijf

 

Radioconcept ‘De Hussel’ tbv Radio 538 Evers Staat Op

 

Ster t.v. spot ‘Ardoer Campings’ door FVDP i.s.m. Van de Laar van Efferen