‘The MusicMan’

Freek van Daal ‘The MusicMan’

Onder deze naam brengt zanger/gitarist Freek van Daal geheel live, met gitaar en zang, op een volstrekt unieke wijze een heerlijk muzikaal ‘feelgood’ moment. Hij neemt het publiek mee in een muzikale beleving waarbij gezelligheid en interactie centraal staan. Verbinding en samen een onvergetelijk moment beleven, dat is de kracht van ‘The MusicMan’!

Ook voor relaxte achtergrondmuziek die ”niet in de weg zit maar je mist als die er niet is” kunt U bij hem terecht! Door juiste keuze van repertoire en afstemming van het geluid blijft de achtergrondmuziek ook echt op de achtergrond, terwijl deze toch de positieve beleving brengt!

Bovenstaande is natuurlijk in combinatie mogelijk! Dit maakt een optreden flexibel en voor zeer vele doeleinden uitermate geschikt. 

Ideaal bijvoorbeeld voor de opening van een prive- of bedrijfsfeest, of tussen verschillende gangen bij een diner. Het moment van overgang van het praat- naar het echte feest of bij workshops die gericht zijn op mensen samen te laten werken of elkaar beter te leren kennen. Eigenlijk bij al die momenten waar even iets extra’s welkom is!

‘Do the Hustle’ (De Hussel)

Een absoluut hoogtepunt van deze muzikale beleving is ‘Do The Hustle’ (De Hussel) bekend van Edwin Evers Staat Op – Radio 538. Hierbij wordt de tekst van een liedje gezongen op de melodie van een ander liedje. Het is dan aan de gasten om beide nummers te ontrafelen! Een hilarisch, chaotisch maar altijd succesvol moment waarbij bij uit volle borst meegezongen gaat worden. Dus interactie en gezelligheid gegarandeerd!

Mogelijkheden ‘The MusicMan’

  • als ‘singer songwriter’ voor het vertolken van prachtige breekbare luisterliedjes bij speciale gelegenheden zoals b.v. een huwelijksceremonie of een afscheid. Deze ‘melancholiedjes’ zijn in overleg samen te stellen. Een unieke muzikale beleving die speciale momenten extra bijzonder maken! Mogelijk op ieder gewenste locatie.
  • voor heerlijke achtergrondmuziek die niet in de weg zit – maar die je enorm mist als het er niet is. Geschikt voor receptie, diner etc.
  • als duo of trio. ‘The MusicMan’ is regulier ‘n solo uitvoering maar kan worden aangevuld met een percussionist (duo) en een basgitarist (trio).
  • om exclusief een nummer te laten schrijven en uitvoeren – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering. Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

scroll naar beneden voor diverse sfeerfoto’s en filmpjes ter impressie.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 

persfoto-uitsnede-bew  mm-tuinf-impr  mm-tuinfeestje                 foto-mm-vlot  

 

Impressie (telefoon) filmpje ‘Feelgood moment’

Impressie (telefoon) filmpje ‘Do The Hustle’

Impressie (telefoon) filmpje lekkere relaxte achtergrondmuziek

Impressie (telefoon) filmpje ‘feelgood moment’