Freek van Daal / The MusicMan

‘The MusicMan’

Onder deze naam brengt Freek van Daal op een volstrekt unieke wijze een heerlijk muzikaal ‘feelgood’ moment waarbij gezelligheid en interactie centraal staat. Echter ook voor heerlijke relaxte live muziek die ”niet in de weg zit maar je mist als die er niet is” kunt U ook bij hem terecht!

Ideaal bijvoorbeeld voor de opening van een prive- of bedrijfsfeest, of tussen verschillende gangen bij een diner. Het moment van overgang van het praat- naar het echte feest of bij workshops die gericht zijn op mensen samen te laten werken of elkaar beter te leren kennen. Eigenlijk bij al die momenten waar even iets extra’s welkom is!

Wie en wat is ‘The MusicMan’?

‘The MusicMan’ (Freek van Daal) is een zanger/gitarist die geheel live, met gitaar en zang, zijn publiek meeneemt in een muzikale beleving waarbij  iedereen spontaan betrokken raakt. Samen een onvergetelijk muzikaal moment beleven, dat is de kracht van ‘The MusicMan’!

‘Do the Hustle’ (De Hussel)

Een hoogtepunt van deze muzikale beleving is ‘Do The Hustle’ (De Hussel) bekend van Veronica Inside-radio en Evers Staat Op – Radio 538. Hierbij wordt de tekst van een liedje gezongen op de melodie van een ander liedje. Het is dan aan de gasten om beide nummers te ontrafelen! Een hilarisch, chaotisch maar altijd succesvol moment waarbij bij uit volle borst meegezongen gaat worden. Dus interactie en gezelligheid gegarandeerd!

Mogelijkheden ‘The MusicMan’

‘The MusicMan’ is ook te boeken:

  • als ‘singer songwriter’ voor het vertolken van prachtige breekbare luisterliedjes bij speciale gelegenheden zoals b.v. een huwelijksceremonie of een afscheid. Deze ‘melancholiedjes’ zijn in overleg samen te stellen. Een unieke muzikale beleving die speciale momenten extra bijzonder maken! Mogelijk op ieder gewenste locatie.
  • voor heerlijke achtergrondmuziek die niet in de weg zit – maar die je enorm mist als het er niet is. Geschikt voor receptie, diner etc.
  • als duo of trio. ‘The MusicMan’ is regulier ‘n solo uitvoering maar kan worden aangevuld met een percussionist (duo) en een basgitarist (trio).
  • om exclusief een nummer te laten schrijven en uitvoeren – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering. Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

Gezamenlijk een feelgood moment muzikaal beleven, dat brengt ‘The MusicMan’.

scroll naar beneden voor diverse sfeerfoto’s en filmpjes ter impressie.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 

persfoto-uitsnede-bew  mm-tuinf-impr  mm-tuinfeestje                 foto-mm-vlot  

Impressie (telefoon) filmpje ‘Feelgood moment’

Impressie (telefoon) filmpje ‘Do The Hustle’

Impressie (telefoon) filmpje lekkere relaxte achtergrondmuziek

Impressie (telefoon) filmpje ‘feelgood moment’