The MusicMan

‘The MusicMan’

Onder deze naam brengt Freek van Daal op een volstrekt unieke wijze een geweldig muzikaal feelgood moment waarbij verbinding door interactie centraal staat. Hierdoor ontstaat er een heerlijke positieve gezellige ‘Flow’! Ideaal voor bijvoorbeeld de opening van het prive of bedrijfs-feest, tussen verschillende gangen bij een diner, als overgang van het praat- naar het echte feest, bij workshops gericht op mensen samen te laten werken, fusies of gewoon bij een event waar even iets leuks moet gebeuren!

Wie en wat is ‘The MusicMan’?

‘The MusicMan’ (Freek van Daal) is een zanger/gitarist die geheel live, met gitaar en zang, iedereen meeneemt in een muzikale beleving. Alle gasten raken op een spontane wijze betrokken. Deze interactie zorgt voor een geweldig saamhorigheidsgevoel. Samen een onvergetelijk moment beleven, dat is de kracht van ‘The MusicMan’!

‘Do the Hustle’ (De Hussel)

Een hoogtepunt van deze muzikale beleving is ‘Do The Hustle’ (De Hussel) bekend van Veronica Inside-radio en van Evers Staat Op – Radio 538. Hierbij wordt de tekst van een liedje gezongen op de melodie van een ander liedje. Het is dan aan de gasten om beide nummers te ontrafelen! Een hilarisch, chaotisch maar altijd succesvol moment waarbij bij uit volle borst meegezongen gaat worden. Dus interactie en gezelligheid gegarandeerd!

Mogelijkheden ‘The MusicMan’

‘The MusicMan’ is ook te boeken:

  • als ‘singer songwriter’ voor het vertolken van prachtige breekbare luisterliedjes bij speciale gelegenheden zoals b.v. een huwelijksceremonie of een afscheid. Deze ‘melancholiedjes’ zijn in overleg samen te stellen. Een unieke muzikale beleving die speciale momenten extra bijzonder maken! Mogelijk op ieder gewenste locatie.
  • voor heerlijke achtergrondmuziek die niet in de weg zit – maar die je enorm mist als het er niet is. Geschikt voor receptie, diner etc.
  • als duo of trio. ‘The MusicMan’ is regulier ‘n solo uitvoering maar kan worden aangevuld met een percussionist (duo) en een basgitarist (trio).
  • om exclusief een nummer te laten schrijven en uitvoeren – als ultiem persoonlijk cadeau en een onvergetelijke herinnering. Uiteraard in zorgvuldig overleg t.a.v. uitvoering, inhoud etc.

Gezamenlijk een feelgood moment muzikaal beleven, dat brengt ‘The MusicMan’.

Meer weten? Bel 06-50 81 77 77 

persfoto-uitsnede-bew  mm-tuinf-impr  mm-tuinfeestje                 foto-mm-vlot  

Impressie (telefoon)filmpje ‘Feelgood moment’

Impressie (telefoon)filmpje ‘Do The Hustle’

impressie (telefoon) filmpje ‘feelgood moment’